Advertisement

Μανη Φωτια Τωρα - ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΜΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ... / Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.

Μανη Φωτια Τωρα - ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΜΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ... / Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Νύχτα εφιάλτης σε βαρυμπόμπη, τατόι, θρακομακεδόνες: Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Στην περιοχή επιχειρούν 21 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα.

Ύστερα από ώρες μάχης οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της κυριακής στον άγιο κυπριανό στην ανατολική μάνη. Μεγάλη φωτιά καίει αυτή την ώρα (22.15′) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κελεφά του δήμου ανατολικής μάνης. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. «τώρα έχουμε και εμείς» (pic). Φωτιά τωρα στο βλαχόπουλο μεσσηνίας.

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Λακωνία
Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Λακωνία from www.ieidiseis.gr
Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής. Φωτιά τωρα στο βλαχόπουλο μεσσηνίας. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Άγριο έγκλημα στη μάνη με άνδρα 44 ετών ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την σύζυγό του, επίσης 44 ετών γύθειο added 3 new photos to the album: Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα, 68 οχήματα, 170 πυροσβέστες και 105 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Στην ανατολική μάνη λακωνίας, σε καστανιά και καρυούπολη επιχειρούν 88 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, και 1 ε/π.

Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.

Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Μάχη πυροσβεστών και αστυνομίας να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές. Στην περιοχή επιχειρούν 21 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Η πόζα με τα τρόπαια του νβα και το «πείραγμα» του γιάννη στον κώστα: Από τις 18:30 το απόγευμα της πέμπτης η πρωτεύουσα παραμένει αποκλεισμένη. Δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα επιχειρούν, με το πρώτο φως της ημέρας, στην αρχαία ολυμπία, όπου μαίνεται από προχθές η φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στην ηράκλεια. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά. Μεγάλη φωτιά καίει αυτή την ώρα (22.15′) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κελεφά του δήμου ανατολικής μάνης. Φωτιά τωρα στο βλαχόπουλο μεσσηνίας. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα.

Μάχη πυροσβεστών και αστυνομίας να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. «τώρα έχουμε και εμείς» (pic). Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά. Φωτιά τωρα στο βλαχόπουλο μεσσηνίας.

Κήτος εμφανίστηκε στη Μάνη - kitos emfanistike sti mani
Κήτος εμφανίστηκε στη Μάνη - kitos emfanistike sti mani from images32.inewsgr.com
Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα, 68 οχήματα, 170 πυροσβέστες και 105 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Φωτιά τωρα στο βλαχόπουλο μεσσηνίας. Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να. Μεγάλη φωτιά καίει αυτή την ώρα (22.15′) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κελεφά του δήμου ανατολικής μάνης. Προληπτική εκκένωση στην ανατολική μάνη. Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά.

Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής.

Στην περιοχή επιχειρούν 21 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Η πόζα με τα τρόπαια του νβα και το «πείραγμα» του γιάννη στον κώστα: Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα. Άγριο έγκλημα στη μάνη με άνδρα 44 ετών ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την σύζυγό του, επίσης 44 ετών γύθειο added 3 new photos to the album: ×σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα. Μεγάλη φωτιά καίει αυτή την ώρα (22.15′) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κελεφά του δήμου ανατολικής μάνης. Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Στην ανατολική μάνη λακωνίας, σε καστανιά και καρυούπολη επιχειρούν 88 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, και 1 ε/π. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πύρινη κόλαση σε πύρινο κλοιό το τατόι: Μάχη πυροσβεστών και αστυνομίας να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.

Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα επιχειρούν, με το πρώτο φως της ημέρας, στην αρχαία ολυμπία, όπου μαίνεται από προχθές η φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στην ηράκλεια. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. «η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη» 4 αυγούστου 2021. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα.

Θανατηφόρα πτώση ΙΧ στη Μάνη, νεκρός 59χρονος ...
Θανατηφόρα πτώση ΙΧ στη Μάνη, νεκρός 59χρονος ... from images32.inewsgr.com
Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Μάχη πυροσβεστών και αστυνομίας να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές. Μεγάλη φωτιά καίει αυτή την ώρα (22.15′) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κελεφά του δήμου ανατολικής μάνης. Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Ύστερα από ώρες μάχης οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της κυριακής στον άγιο κυπριανό στην ανατολική μάνη. «η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη» 4 αυγούστου 2021. Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να. Πρόκειται για τα χωριά κρίνη, γέρμα, καρέας, κρυονέρι, βαθύ καμάρας.

Οκτώ οικισμοί εκκενώνονται απόψε στη μάνη λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, που είχε ξεκινήσει από την τετάρτη.

Άγριο έγκλημα στη μάνη με άνδρα 44 ετών ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την σύζυγό του, επίσης 44 ετών γύθειο added 3 new photos to the album: Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής. Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να. Ύστερα από ώρες μάχης οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της κυριακής στον άγιο κυπριανό στην ανατολική μάνη. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Από τις 18:30 το απόγευμα της πέμπτης η πρωτεύουσα παραμένει αποκλεισμένη. Νύχτα εφιάλτης σε βαρυμπόμπη, τατόι, θρακομακεδόνες: Στην περιοχή επιχειρούν 21 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή άγιος νίκων στο δήμο δυτικής μάνης, της μεσσηνίας. «τώρα έχουμε και εμείς» (pic).

Posting Komentar

0 Komentar